Πρότυπα Email

Πρότυπα Email

Με την Eventora έχετε τον απόλυτο έλεγχο όσον αφορά τα μηνύματα email που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες/υποψήφιοι για την εκδήλωσή σας!

Επεξεργαστείτε το θέμα και το κείμενο των αυτοματοποιημένων μηνυμάτων επιβεβαίωσης και προσκλήσεων, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με την εκδήλωση σας και να παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες στους συμμετέχοντες.
Σημειώστε να κάνετε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση για να αποθηκεύετε τις αλλαγές σας

Επιλέξτε Εκδήλωση > Παραμετροποίηση Πρότυπα
 

Registration

Επιβεβαίωση εγγραφής

Αυτό είναι το μήνυμα του email επιβεβαίωσης εγγραφής που στέλνεται όταν κάποιος εγγραφεί επιτυχώς στην εκδήλωσής σας.
Σε αυτό το email επισυνάπτεται και το δελτίο εισόδου/e-ticket, το οποίο μπορεί να αποθηκευτεί είτε σε κινητό τηλέφωνο, είτε να εκτυπωθεί από τον παραλήπτη.

Σελίδα ολοκλήρωσης εγγραφής

Αυτή είναι η web σελίδα στην οποία ανακατευθύνεται ο χρήστης μετά από επιτυχημένη εγγραφή.

Τα μηνύματα της κατηγορίας "Registration" είναι απαραίτητο να τα ελέγξετε και αν θέλετε να τα επεξεργαστείτε.
Τις κατηγορίες μηνυμάτων που θα δείτε παρακάτω μπορείτε να τις επεξεργαστείτε μόνο εφόσον προτίθεστε να τις ενεργοποιήσετε/χρησιμοποιήσετε.

Τιμής Ένεκεν (Κατηγορία "Εγγραφή (Για προχωρημένους)

Τιμής ένεκεν είναι δωρεάν προσκλήσεις που μπορείτε να στείλετε σε συγκεκριμένους καλεσμένους σας.
Οι καλεσμένοι που λαμβάνουν το τιμής ένεκεν δεν χρειάζεται να απαντήσουν αν θα παρευρεθούν όπως στα RSVP.
Στο email που λαμβάνουν θα επισυνάπτεται ήδη το δελτίο εισόδου/e-ticket τους.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο Τιμής Ένεκεν και στη συνέχεια κάντε κλικ στο 

Επιβεβαίωση εγγραφής χωρίς εισιτήριο (Κατηγορία "Εγγραφή (Για προχωρημένους)

Αυτό είναι το μήνυμα του email επιβεβαίωσης εγγραφής που στέλνεται όταν κάποιος εγγραφεί επιτυχώς στην εκδήλωσής σας.
Σε αυτό το email ΔΕΝ επισυνάπτεται δελτίο εισόδου/e-ticket. Η συγκεριμένη επιλογή είναι χρήσιμη για event χωρίς φυσική παρουσία.

RSVP

Τα RSVP είναι προσκλήσεις που μπορείτε να στείλετε σε συγκεκριμένους καλεσμένους σας.
Οι καλεσμένοι που λαμβάνουν το RSVP μπορούν να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά στην πρόσκλησή σας, οπότε θα έχετε μετά τη σχετική ενημέρωση.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ εδώ.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο RSVP και στη συνέχεια κάντε κλικ στο 

Offline πληρωμές

Τραπεζική κατάθεση
Αυτή είναι η web σελίδα στην οποία ανακατευθύνεται ο χρήστης μετά από επιτυχημένη εγγραφή/πληρωμή.

Μετρητά
Κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονίδιο μπορείτε να επεξεργαστείτε το email που θα λαμβάνει όποιος επιλέγει να πληρώσει με μετρητά.

Σε αυτό το email επισυνάπτεται και το δελτίο εισόδου/e-ticket, το οποίο μπορεί να αποθηκευτεί είτε σε κινητό τηλέφωνο, είτε να εκτυπωθεί από τον παραλήπτη.

Τραπεζική κατάθεση
Κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονίδιο μπορείτε να επεξεργαστείτε το email που θα λαμβάνει όποιος επιλέγει να πληρώσει με τραπεζική κατάθεση.

Σε αυτό το email δεν επισυνάπτεται το δελτίο εισόδου/e-ticket. Αυτό αποστέλλεται αργότερα, όταν ορίσετε αυτήν την κράτηση ως Πληρωμένη (Αναφορές > Κρατήσεις > Ορισμός ως Πληρωμένη). Στη συνέχεια μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα επιβεβαίωσης εγγραφής επιλέγοντας από το Αναφορές > Κρατήσεις, Ενέργειες > Αποστολή Εισιτηρίων.

PayByBank
Κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονίδιο μπορείτε να επεξεργαστείτε το email που θα λαμβάνει όποιος επιλέγει να πληρώσει με τραπεζική κατάθεση.

Σε αυτό το email δεν επισυνάπτεται το δελτίο εισόδου/e-ticket. Αυτό αποστέλλεται αυτόματα αργότερα, όταν πραγματοποιήσει την πληρωμή ο συμμετέχοντας.

Επιλογή ποιος θα παρευρεθεί

  


    • Related Articles

    • Ειδοποιήσεις με email

      Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων Υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποίηση με email σε αρκετές περιπτώσεις. όταν γίνεται νέα εγγραφή στην εκδήλωσή σας όταν γίνεται νέα αίτηση συμμετοχής στην εκδήλωσή σας (δείτε περισσότερα για τις αιτήσεις κάνοντας κλικ ...
    • Αναφορά Παράδοσης email

      Κατάσταση Παράδοσης email Για να δείτε την κατάσταση παράδοσης των email σας (προσκλήσεις ή επιβεβαιώσεις εγγραφής) πηγαίνετε στο Διαχείριση > Εγγραφές. Δίπλα σε κάθε εγγραφή υπάρχει ένα εικονίδιο κατάστασης παράδοσης email (στήλλη Παράδοση) Δείτε ...
    • Email επιβεβαίωσης εγγραφής χωρίς εισιτήριο

      Αν θέλετε να μην αποστέλλεται εισιτήριο μαζί με την επιβεβαίωση εγγραφής: 1. Στο Εκδήλωση > Ρυθμίσεις, στο υπομενού "Επιλογές Προτύπων Email" επιλέξτε  στο "Αποστολή εισιτηρίων με email":  "Ποτέ" 2. Με αυτή τη ρύθμιση, το email επιβεβαίωσης εγγραφής ...
    • Επικοινωνία με συμμετέχοντες και αποστολή email υπενθύμισης (Reminder email)

      Οι παρακάτω οδηγίες δεν αφορούν την επαναποστολή των προσκλήσεων RSVP. Αν θέλετε να κάνετε επαναποστολή προσκλήσεων RSVP σε όσους δεν έχουν απαντήσει πηγαίνετε στην επιλογή Προσκλήσεις > Επαναποστολή RSVPs. Α. Διαμόρφωση reminder email Πηγαίνετε ...
    • Ρυθμίσεις Email

      Για να κάνετε ρυθμίσεις σχετικά με τις email διευθύνσης σας (επικοινωνίας, αποστολέα κτλ.): Επιλέξτε Εκδήλωση > Ρυθμίσεις Επιλέξτε Email, SMS, Ειδοποιήσεις Συμπληρώστε τα ακόλουθα: Email επικοινωνίας: Σε αυτό το email λαμβάνετε την αλληλογραφία από ...