Αποστολή email υπενθύμισης

Επικοινωνία με συμμετέχοντες και αποστολή email υπενθύμισης (Reminder email)

Οι παρακάτω οδηγίες δεν αφορούν την επαναποστολή των προσκλήσεων RSVP. Αν θέλετε να κάνετε επαναποστολή προσκλήσεων RSVP σε όσους δεν έχουν απαντήσει πηγαίνετε στην επιλογή Προσκλήσεις > Επαναποστολή RSVPs.

Α. Διαμόρφωση reminder email

  1. Πηγαίνετε Εκδήλωση > Παραμετροποίηση > Πρότυπα και επιλέγετε Email Επικοινωνίας - Υπενθύμιση (δεξιά).
  2. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το ήδη υπάρχον είτε να το αντιγράψετε και να επεξεργαστείτε το νέο, πατώντας το εικονίδιο με το μολύβι.
  3. Διαμορφώνετε το θέμα και το κείμενο του email template και πατάτε Αποθήκευση (τα πεδία μέσα στις αγκίλες {{...}} "τραβάνε" αυτομάτως πληροφορίες που υπάρχουν στην εκδήλωση)
    πχ {{event_name}} εφαρμόζει αυτόματα την ονομασία της εκδήλωσης, {{salutation}} {{first_name}} {{last_name}} εφαρμόζει αυτόματα την προσφώνηση και το ον/μο του καλεσμένου που θα λάβει το email.

Β. Αποστολή reminder email

Πηγαίνετε: Διαχείριση >  Επικοινωνία με συμμετέχοντες.
Από αυτή τη σελίδα μπορείτε να επιλέξετε τους χρήστες που θα σταλεί το email ανάλογα με
*Βήμα 1ο: Φίλτρα σχετικά με τους παραλήπτες
**Βήμα 2ο: Συγκεκριμένο τύπο εισιτηρίου
***Βήμα 3ο: Αποστολή μέσω email/sms
****Βήμα 4ο: Το πρότυπο email το οποίο θέλετε να σταλεί (εάν δεν είχατε δημιουργήσει καινούριο πρότυπο email επικοινωνίας θέλετε να επιλέξετε το προτελευταίο - Άλλα/Default, διαφορετικά θα εμφανίζετε και το πρότυπο που είχατε δημιουργήσει.
Επιλέγετε εάν θα σταλούν και τα Εισιτήρια/QR Codes ενεργοποιόντας το "Επισύναψη Εισιτηρίων"
Κάνετε μια πρώτη προεπισκόπηση του προτύπου που θα σταλεί, πατάτε Προεπισκόπηση για έλεγχο  και επιβεβαιώνετε τα στοιχεία (φίλτρα που επιλέξατε, αριθμό παραληπτών, επισύναψη εισιτηρίων κτλ)
Τέλος πατάτε Αποστολή

*Βήμα 1. Επιλογή παραληπτών

Μπορείτε να επιλέξετε αν το email θα αποσταλεί στους υπεύθυνους κράτησης ή σε όλους τους κατόχους εισιτηρίου (όλοι οι συμμετέχοντες}.
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αν θα αποστείλετε το email σε όσους έχουν εξοφλήσει την πληρωμή τους ή μόνο σε όσους εκκρεμεί η πληρωμή τους.
Υπάρχουν και μερικά άλλα φίλτρα ακόμη,

Σε περίπτωση που θέλετε να στείλετε υπενθύμιση πληρωμής, επιλέξτε Αποστολή στους υπευθύνους κράτησης ώστε αυτοί μόνο να λάβουν την υπενθύμιση για πληρωμή.

**Βήμα 2. Επιλέξτε τύπο εγγραφής

Έχετε τη δυνατότητα να αποστείλετε τα email μόνο σε συγκεκριμένους τύπους εγγραφής.

***Βήμα 3. Αποστολή με email/sms

Αν έχετε ενεργοποιημένη την αποστολή sms, σας δίνεται η δυνατότητα να αποστείλετε reminder και μέσω αυτής της επιλογής.
Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε την αποστολή sms επικοινωνήστε μαζί μας.

Βήμα 4. Επιλέξτε πρότυπο e-mail

Επιλέξτε το πρότυπο email που επιθυμείτε να στείλετε. Για παράδειγμα, κάποιο πρόυπο e-mail επικοινωνίας που έχετε δημιουργήσει, ή κάποιο πρότυπο offline πληρωμής σε περιπτωση που αποστέλετε reminder προς όσους εκκρεμεί η πληρωμή τους.

Επίσης, μπορείτε να επισυνάψετε εκ νέου το δελτίο εισόδου τσεκάροντας την Επισύναψη Εισιτηρίων.

Τέλος, κάνετε κλικ στην Προεπισκόπιση για έλεγχο και στη συνέχεια Αποστολή.

    • Related Articles

    • Πρότυπα Email

      Με την Eventora έχετε τον απόλυτο έλεγχο όσον αφορά τα μηνύματα email που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες/υποψήφιοι για την εκδήλωσή σας! Επεξεργαστείτε το θέμα και το κείμενο των αυτοματοποιημένων μηνυμάτων επιβεβαίωσης και προσκλήσεων, ώστε να ...
    • Αναφορά Παράδοσης email

      Κατάσταση Παράδοσης email Για να δείτε την κατάσταση παράδοσης των email σας (προσκλήσεις ή επιβεβαιώσεις εγγραφής) πηγαίνετε στο Διαχείριση > Εγγραφές. Δίπλα σε κάθε εγγραφή υπάρχει ένα εικονίδιο κατάστασης παράδοσης email (στήλλη Παράδοση) Δείτε ...
    • Πώς στέλνω τα εισιτήρια;

      Αν έχετε ρυθμίσει τα εισιτήρια να μην στέλνονται αυτόματα και θέλετε κάποια στιγμή να τα στείλετε εσείς, ή αν θέλετε να κάνετε μια επαναποστολή των εισιτηρίων: Αποστολή σε 1 κράτηση Για να στείλετε τα εισιτήρια μιας κράτησης, πηγαίνετε στο Διαχείριση ...
    • Ειδοποιήσεις με email

      Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων Υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποίηση με email σε αρκετές περιπτώσεις. όταν γίνεται νέα εγγραφή στην εκδήλωσή σας όταν γίνεται νέα αίτηση συμμετοχής στην εκδήλωσή σας (δείτε περισσότερα για τις αιτήσεις κάνοντας κλικ ...
    • Αποστολή Ερωτηματολογίου/Ψηφοφορίας

      Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποστείλετε ερωτηματολόγια μέσω email: Α. Διαμόρφωση email με το σύνδεσμο για το ερωτηματολόγιο Επιλέξτε Εκδήλωση > Παραμετροποίηση > Πρότυπα  πατήστε Προσθήκη και επιλέξτε Contact Email Template ή επεξεργαστείτε ...