Συχνές ερωτήσεις ενδιαφερόμενων για εκδηλώσεις με ηλεκτρονική προεγγραφή μέσω Eventora

Συχνές ερωτήσεις ενδιαφερόμενων για εκδηλώσεις με ηλεκτρονική προεγγραφή μέσω Eventora

  1. Ποια ημερομηνία ανοίγουν οι προεγγραφές για αθλητικές δραστηριότητες, εργαστήρια και λέσχες ανάγνωσης;

    Κατά κανόνα, την τελευταία εβδομάδα κάθε μήνα ανακοινώνονται οι ημερομηνίες ανοίγματος ηλεκτρονικών προεγγραφών για τον επόμενο μήνα. Συνήθως, για τις αθλητικές δραστηριότητες και τα εργαστήρια, οι προεγγραφές ανοίγουν 5-7 μέρες πριν την ημερομηνία της δράσης, ενώ για τις λέσχες ανάγνωσης ανοίγουν στις αρχές κάθε μήνα. Οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης προεγγραφών για κάθε δραστηριότητα αναγράφονται στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, στην σελίδα της εκάστοτε εκδήλωσης.

    Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τη σελίδα των δράσεων που σας ενδιαφέρουν ώστε να ενημερώνεστε εγκαίρως για το άνοιγμα των προεγγραφών.

  2. Θέλω να κάνω προεγγραφή σε δράση του ΚΠΙΣΝ αλλά γράφει «Αναμονή διάθεσης».

    Οι προεγγραφές δεν έχουν ανοίξει ακόμη. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τη σελίδα της δράσης στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ για την ημερομηνία έναρξης εγγραφών.

    Αν οι προεγγραφές έχουν ανοίξει και εξακολουθεί να εμφανίζεται το μήνυμα «Αναμονή διάθεσής», παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας στο πεδίο «Επικοινωνία για υποστήριξη» στην σελίδα εγγραφών.

  3. Θέλω να κλείσω θέση σε δράση του ΚΠΙΣΝ αλλά έχουν εξαντληθεί οι θέσεις. Θα ανοίξουν κι άλλες θέσεις; Τι εναλλακτικές έχω;

    Στις δραστηριότητες που αναγράφεται ‘’Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή’’ έχουν προτεραιότητα όσοι έχουν πραγματοποιήσει προεγγραφή.

    Σε περίπτωση που οι θέσεις έχουν εξαντληθεί, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα εγγραφής, για τυχόν κενές θέσεις από ακυρώσεις.

    Την ημέρα της δράσης, αν δεν προσέλθουν όλες οι προεγγραφές και υπάρξουν κενές θέσεις, αυτές δύναται να καλυφθούν κατά προτεραιότητα από ενδιαφερόμενους που βρίσκονται στο σημείο της δράσης αλλά δεν είχαν πραγματοποιήσει εγγραφή. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την συμμετοχή σας, καθώς προτεραιότητα έχουν όσοι έχουν κάνει προεγγραφή.

  4. Δεν έχω λάβει το επιβεβαιωτικό email της κράτησης μου.

    Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι το email δεν βρίσκεται στον φάκελο Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας. Αν πράγματι δεν το έχετε λάβει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας στο πεδίο «Επικοινωνία για υποστήριξη» και ενημερώστε μας για τα στοιχεία της κράτησής σας και τη διεύθυνση email στην οποία θα θέλατε να λάβετε το email επιβεβαίωσης.

  5. Πώς θα ακυρώσω την κράτηση μου;

    Παρακαλούμε ανατρέξτε στο email επιβεβαίωσης της κράτησης που θέλετε να ακυρώσετε. Στο τέλος του email, επιλέξτε το δελτίο εισόδου που θέλετε να ακυρώσετε και πατήστε στο σύνδεσμο «Ακύρωση εισιτηρίου» που βρίσκεται ακριβώς από κάτω. Μπορείτε να ακυρώσετε είτε όλα τα δελτία εισόδου της κράτησής σας είτε ένα από αυτά.

  6. Τελικά, δεν θα συμμετέχω στη δραστηριότητα. Μπορώ να δώσω την θέση μου σε κάποιον άλλο ενδιαφερόμενο;

    Παρακαλούμε στείλτε μας το αίτημά σας πατώντας στο πεδίο «Επικοινωνία για υποστήριξη». Συμπληρώστε τα στοιχεία της κράτησης σας και τα στοιχεία του ατόμου στο οποίο θα θέλατε να μεταφερθεί η κράτηση.
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την κράτηση σας; Επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλέφωνο: 2114181807, Δευτέρα - Παρασκευή, 9:00-17:00.
    • Related Articles

    • Live Ερωτήσεις (Q&A)

      Πώς δημιουργώ μια ενότητα (κατηγορία) για υποβολή Ερωτήσεων; Στο Online > Ερωτήσεις/Chat, κάντε κλικ στη Δημιουργία νέας κατηγορίας ερωτήσεων.  Συμπληρώστε την Περιγραφή, για παράδειγμα, μπορείτε να ονομάσετε την κατηγορία αυτή "Πρώτη Ενότητα" ή ...
    • Αξιολόγηση Υποβολών (Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις)

      Πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στις υποβολές προς αξιολόγηση; Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις υποβολές που σας έχουν ανατεθεί προς αξιολόγηση:  Κάντε κλικ στο link που περιλαμβάνεται στο email που λάβατε από τον διοργανωτή. Θα σας ζητηθεί να ...
    • Δημιουργία WebApp/Website

      Πώς δημιουργώ ένα WebApp; Επιλέξτε Δικτυακός Τόπος > Οnline και κάνετε κλικ στο κουμπί Δημιουργία WebApp. Θα δημιουργηθούν αυτόματα κάποιες σελίδες και υπηρεσίες. Πώς δημιουργώ μια σελίδα; Για να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα, κάνετε κλικ στο κουμπί ...
    • Τρόποι επικοινωνίας μέσω των Ψηφιακών Περιπτέρων (Οδηγός για Διαχειριστές Περιπτέρων)

      Οι επισκέπτες του ψηφιακού σας περιπτέρου έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μαζί σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους. 1. Επικοινωνία μέσω Φόρμας Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας κάνοντας ...
    • Δεχτείτε πληρωμές μέσω PayPal

      Για να ενεργοποιήσετε τις πληρωμές μέσω PayPal στην Eventora, θα πρέπει να διαθέτετε επιχειρηματικό λογαριασμό PayPal. Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/home Στη συνέχεια ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα στο PayPal: Πηγαίνετε ...